24. listopada 2017

Kad hobi pretvoriš u ozbiljan posao. U nastajanju je novi hrvatski brend u biciklizmu.

Nino Dušak, mtb biciklist, bivši natjecatelj u spustu, odlučio je iz svoga hobija napraviti nešto više i pretvorit ga u posao. Zahvaljujući velikom znanju, dugogodišnjem iskustvu u brdskom biciklizmu i odličnoj ideji, odlučio je pokrenuti vlastitu tvrtku koja će proizvoditi specijalne karbonske okvire za bicikle. Saznajte više u videu Pokreni nešto svoje, programu potpore poduzetničkim projektima u Hrvatskoj:


“Pokreni nešto svoje” razvojni je program ACT Grupe namijenjen poduzetnicima početnicima i mikropoduzećima. Program potiče projekte s pozitivnim društvenim utjecajem te odgovara na potrebe poduzetnika za savjetodavnom i financijskom podrškom za početak i razvoj poslovanja.

U prvoj godini provedbe programa potporu je dobila i tvrtka HardCore Industry j.d.o.o. za istoimeni projekt. Projekt HardCore Industry donosi inovativan pristup problemu pri konstruiranju okvira za biciklistički spust (downhill) i u biciklističku industriju unosi naprednu tehnologiju iz zrakoplovstva i brodogradnje. Korištenjem novih materijala i inovacija konstruiran je i izrađen tehnički napredan proizvod koji će zasigurno utjecati na pomicanje granica u natjecanjima u ovoj zahtjevnoj sportskoj disciplini te podići sigurnost korisnika u prometu.

Uskoro i web stranica: hcibikes.com

Prati nas