30. prosinca 2017

Dodatna dva austrijska: Bikepark Innsbruck i 3-Länder Enduro Trails, koji se proteže u Švicarsku i Italiju. Kranjska Gora i Krvavec naravno ostaju uključeni.

Oni koji su s nestrpljenjem očekivali karte za srednjoeuropske bike parkove GraVity Card za sezonu 2018., sada imaju opipljiv objekt svojih snova o pustolovinama u slijedećoj sezoni. Popis parkova je ovdje, cijene karata također.

Prošlogodišnjim 16 parkova dodali su još dva, i s jednim od njih, koji se proteže u dvije susjedne države, još jednu državu. Parkova je sad 18, a država šest: Austrija, Češka, Italija, Njemačka, Slovenija i Švicarska. Različitih staza je sad ukupno 150.

Bike park Kranjska Gora i Bike park Krvavec ostaju u međunarodnom društvu i prodavat će i karte. Bike park Pohorje se nije još vratio.


Brandnertal

Novosti

Društvu su se pridružila dva nova parka u austrijskom Tirolu.

Prvi je 3 Länder Enduro Trails, koji se iz Naudersa proteže u susjedne države, na jug Tirola u Italiji te u švicarski Engadin. Kao što samo ime govori, nije tipičan bike park sa downhill stazama, kao što nisu ni Saalbach Hinterglemm ni BikeRepublic Sölden. Radi se o lijepom sklopu staza na području Reschenpassa, na kojem za brzo savladavanje visinskih metara, sudeći po zemljovidu, brinu barem četiri žičare.

Drugi je Bikepark Innsbruck koji ujedinjuje četiri staze (peta je u izgradnji) uz dvije gondole iznad glavnog grada Tirola. Rastući park ugošćuje i festival Crankworx.

Cijene

Karta za odrasle iznosi 455 eura (16 e više nego ove godine ), za tinejdžere 345 eura (13 e više) i za djecu 215 euro (7 e više).

Na internetu su karte već dostupne na www.gravity-card.com


Sölden, novo u 2018 in ne baš spustaško

Udruženi parkovi GraVity Card v 2018

Austrija
Bikepark Leogang
Saalbach Hinterglemm
Bikepark Semmering
Bikepark Wagrain
Bikepark Schladming
Bikepark Tirol
Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis
Bikepark Brandnertal
Bikepark Wurbauerkogel
BikeRepublic Sölden
Bikepark Innsbruck NOVO

Austrija-Italija-Švicarska
3-Länder Enduro Trails NOVO

Češka
Bikepark Špičak

Njemačka
Bikepark Winterberg
Bikepark Geisskopf

Švicarska
Bikepark Lenzerheide

Slovenija
Bike Park Kranjska Gora
Bike Park Krvavec

Uvodna fotografija je iz Wurbauerkogla, jedne od tri novosti u 2018, foto Michael Steiner

Prati nas