Giant mtb ZLIK
21. veljače 2022

Nakon dvogodišnje pauze, na utrci XC Ježenj u sklopu serije Giant mtb ZLIK, ponovno su se u velikom broju okupili natjecatelji(ce)…

Osma utrka u tekućoj sezoni održana je u samom srcu Istre, u gradu Veli Ježenj kraj Pazina. Domaćin je bio poznati biciklistički klub BK MTB Istra Pazin, koji uz pomoć lokalne zajednice i organizira još jednu dobru utrku popularnome serije zimskih utrka u brdskom biciklizmu.

Apsolutni pobjednik jučerašnje utrke je Roberto Vidoni, koji je slavio i u kategoriji do 50 godina. Drugo mjesto osvojio je Gregor Krajnc (pobjednik u kategoriji do 30 godina), a treće mjesto osvojio je Martin Legović (drugo mjesto u kategoriji do 30 godina).

Rezultati Giant mtb ZLIK

Muške kategorije

U13 — uvjerljivo slavlje Filipa Noršića (BBK Šišmiš). Lorenzo Maschio (ASD Jam’s Bike Team Buja) zauzeo je drugo mjesto, a Jakob Mlakar (MBK Črni vrh) na trećem mjestu.

U15 — sva prva tri mjesta za klub ASD Jama Bike Team Buja. Prvo mjesto Ettore Fabbro, drugo mjesto Joele Tonizzo i treći Filippo Grigolini.

U17 — Pobjeda za Energijateam.com i Lovru Luku Dolinšeka. Drugo mjesto osvojio je Leonardo Ursella (ASD Jam’s Bike Team Buja), a treće mjesto Noa Bogunović (BK Rijeka).

U19 — Pobjeda Cristiana Di Gaspera, drugo mjesto za Gabriela Lorenza Bisara (oba Bike Team ASD Jama Buja),  a treće za Erica Stipića (BK Rijeka).

U30 — Pobjeda u rukama Gregora Krajnca, koji je prestigao Martina Legovića (BK Novigrad) za 16 sekundi. Mato Grgić (BK Cro MTB) osvojio je treće mjesto.

U40 – Peter Carli (MBC Trst) slavio je u najbrojnijoj kategoriji. Drugo mjesto osvojio je Luka Grubišić (Adrenalina MTB Team), a treći je bio Milo Pilski.

U50 – Apsolutni pobjednik i pobjednik kategorije Roberto Vidoni (SC Cottur ASD) deklasificirao je natjecanje i prestigao Andreu Grigolinija (ASD Sportway Cycling) za više od šest minuta, a Miha Štokelj (KK Izvir Vipava) osvojio je treće mjesto.

50+ — Loris Tomat (ASD Valchiaro) prvo, Miran Modić drugo i Relvis Glavić (BK Novigrad) treće mjesto.

Ženske kategorije

U15 W – Sa samo dvije natjecatelja u kategoriji, pobjeda za Ilarii Tambosco (ASD Jam’s Bike Team Buja),  a druga je bila Gea Sabadin (BK Grobnik).

U30 W – prvo mjesto za Alice Sabatino (ASD Jam’s Bike Team Buja), drugo mjesto je Daši Mlakar (MBK Črni vrh, a treće Gabrijeli Fran (BK Roda).

30+ W – Još jedna pobjeda ZLIK-a za Laru Kocjancic (MBC Trst), drugo mjesto za Anu Rumiha (Adrenalina MTB Team) i treće mjesto za Dijanu Benković (BK Poreč).

Dječje kategorije

U7 – Prvo mjesto pripalo je Mariju Vidakoviću (Adrenalina MTB Team). Drugi je bio Matevž Zobec (Izvir Vipava), a treći Luka Milevoj (BBK Up&Down).

U9 — Val Milat (BK Campetto) je uvjerljivo slavio, prestigao je suparnike za krug. Loren Margetić (BK Grobnik) zauzeo je drugo mjesto, a Emanuel Čović osvojio je treće mjesto.

U11 – Pobjeda za BK Žminj, za Davida Bernobića. Jan Horvat (BBK Šišmiš) osvojio je drugo mjesto, a treći je bio Tine Mlakar (MBK Črni vrh).

U11 W – Nicole Nižić i Stefani Štrucelj (obje BK Grobnik) su bile prva i druga, Korina Abramović iz BBK Team Rodeo na trećem mjestu.

Svi rezultati: @chiptiming.hr.

Pretposljednja, deveta runda održat će se 6. ožujka. Utrku XC Rastočine, organizira BK Grobnik. Prijave su već otvorene na prijavim.se.

Grobničku rundu potraži i na „mreži“: facebook.

Naslovna fotografija: Chip Timing

Opširnije
#ZLIK
#ZIMSKA LIGA

Prati nas