Film tedna, The Pilot
28. svibnja 2023

Priča o jednom od najboljih spustaša na svijetu. Usponi i padovi šampiona. Amaury Pierron…

Neposredno prije prve utrke u Svjetskom MTB kupu 2023. godine, Commencal je u suradnji s Sleeper Collectiveom predstavio film o svojoj prvoj violini u muškoj konkurenciji Amaury Pierron. Film, nazvan „The Pilot“ predstavlja priču o prošlogodišnjem pobjedniku Svjetskog kupa u MTB spustu. Doznati ćeš više o putu kojim je osvojio ukupni poredak Svjetskog kupa, po drugi put u svojoj karijeri. Morao je i proći rehabilitaciju nakon ozljeda, što ga je nekoliko puta bilo potpuno odvojilo od natjecanja.

Tvorci filma uronili su u karakter zabavnog, ali uvijek vrlo fokusiranog natjecatelja koji svoj posao shvaća vrlo ozbiljno, lik Francuza koji posljednjih godina živi i trenira u Andori.

U filmu kojega potpisuje Sleeper Collective pojavljuju se i Pierronovi ekipni kolege, dvostruka svjetska prvakinja Myriam Nicole, Thibaut Daprela, kao i šef ekipe Max Commencal. Amaury nas kroz svoj svakodnevni život, predstavlja svoj dom i pokazuje Commencalov testni poligon u Pacuetu. Tako možeš razumjeti složenost natjecanja u MTB spustu na najvišoj razini.

Sleeper Collective na Instagramu: @sleeper.co

Pogledaj i
Film tjedna: Balkan Express

Prati nas