rob warner, eliot jackson
19. veljače 2023

Serija Crankworks priprema zanimljive novosti uključujući veće novčane nagrade za najbolje spustaše i lov na nagradu pod nazivom 1199…

Već znamo kako Rob Warner neće uživo komentirati TV prijenose Svjetskog kupa u spustu. Poznato je i da je ostao vjeran Red Bullu i da će tako biti i ubuduće jer će Warner biti komentator utrka u spustu serije Crankworx – uživo na Red Bull TV.

Rob Warner , Crankworx , DH i…

Legendarni glas čuti ćemo četiri puta u 2023., na četiri spusta u seriji Crankworx World Tour. Uz Warnera će se kao komentator pojavljivati Eliot Jackson, također stari znanac iz prijenosa na Red Bull TV te spustaških natjecanja. Gledanje spusta bit će još zanimljivije jer organizatori obećavaju još više kamera duž staze, a time i više akcije!

Nagrada 1199

Ova nagrada biti će dodijeljena natjecatelju ili natjecateljici koji premaši 1199 bodova u sezoni spusta. A zašto baš 1199? Steve Smith je u svojoj pobjedničkoj sezoni Svjetskog kupa u spustu 2013. osvojio upravo toliko bodova. Nagrada iznosi 10.000 kanadskih dolara. Ako tijekom sezone nitko ne prijeđe ovaj broj bodova, glavna nagrada se prenosi u sljedeću sezonu, tako da će se iznos 10.000 “Kanađana” udvostručiti!

Nagradni fond za cijelu seriju Crankworx DH iznosi 130.000 kanadskih dolara. Sustav bodovanja i nagrađivanja potraži ovdje .

Crankworx World Tour 2023

  • 16.-23. ožujak – Rotorua (Novi Zeland)
  • 17.-21. svibnja – Cairns (Australija)
  • 21.-25. lipanj – Innsbruck (Austrija)
  • 21.-30. srpanj – Whistler (Kanada)

Više na crankworx.com.

Na naslovnoj fotografiji su Warner i Jackson, fotografija Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

Pročitaj i
Najavljujemo: UCI Mountain Bike World Series

Prati nas