1. veljače 2020

Nemaš natjecateljskih ambicija, ali želiš izbliza upoznati najpoznatiju i zasigurno najljepšu etapnu utrku u ovom dijelu svijeta? Pa prijavi se za volontera!

Nemaš natjecateljskih ambicija, ali želiš izbliza upoznati najpoznatiju i zasigurno najljepšu etapnu utrku u ovom dijelu svijeta? Prijavi kao volonter ili volonterka i svojim ulaganjem (radnim, a ne financijskim) pridonesi tome da utrka bude još bolja. Natjecatelji i organizatori će cijeniti tvoj trud!

Biti volonter …

na  utrci koja je nakon pet uspješnih nastupa već svjetski poznata i u kojoj sudjeluje sve više poznatih imena u brdskom biciklizmu, definitivno je privilegija. Ukoliko doista nemaš ambiciju utrkivati se, ali bi želio / željela biti dio karavane koji će se u četiri dana seliti od jednog do drugog kvarnerskog otoka, onda se ne ustručavaj prijaviti se za nezaboravnu avanturu!

 

Volontiranjem ulaziš iza kulisa biciklističke utrke. Kad biciklisti(ce) odlaze na spavanje ti i dalje radiš i pripremaš njihovu prtljagu za transport na sljedeću etapu. Kada se natjecatelj(ic)e bude ti si već odradio / odradila prve jutarnje obveze. Kada se vozači(ce) se pripremaju za počinak, dio volontera već je na stazi i brinu za sigurnost , a neki su već na okrjepnim stanicama i pripremaju pića i grickalice …

Kad posljednji vozač(ica) ulazi u cilj, volonteri uklanjanju trake, oznake i pospremaju okrjepne stanice. Ali u tome je sva čar – biti dio utrke i upoznati je iz druge, drugačije perspektive. Možda ćeš se sljedeće godine natjecati, i znati ćeš da su volonteri ili pomoćnici organizatora vrlo važan dio utrke!

Što dobivaš?

Moraš rezervirati svoje vrijeme od 20. do  26. travnja. Zauzvrat, dobivaš smještaj, hranu, prijevoz na sva četiri otoka i volontersku opremu! Uz to, puno mora, sunca, zabave i čak i prvo plivanje u sezoni za one najhrabrije.

Prijavnica

Ostale informacije potraži na 4islands.hr

Foto organizator

Pročitaj i
Novost: Mitas 4 Islands 2020 predstavlja paket za pratnju
Mitas 4 Islands 2020: Smještaj na moru i uz more
Prijave za Mitas 4 Islands 2020. su… otvorene!

Prati nas