5. prosinca 2017

XCZLD, ZLIK, IX biciklijada Malinska, Božićna vožnja, Svjetski kup s novim partnerom, državno prvenstvo u ciklokrosu i licence za sezonu 2018.

XC Zimska liga Dalmacije

6. utrka na rasporedu je 17. prosinca. Mjesto događanja Čilipi, Konavle, u organizaciji BK Konavle. Više informacija o utrci možete pronaći na xczld.info.

XCZLD Barone

Novost smo već objavili. Sada možete pogledati i fotogalerije Denisa Peroša i Milana Balabana. Gdje? Ovdje

ZLIK

Treća utrka Zimske lige Istre i Kvarnera biti će XCO Žminjska Boška. U organizaciji BK Žminj. Kada? 17. prosinca. Više informacija možete pronaći na facebooku

Svjetski kup u brdskom biciklizmu

… potpisao je trogodišnju suradnju s Mercedes Benz Vans. Tako će proizvođač automobila od sljedeće sezone nadalje biti pokrovitelj UCI Svjetskog kupa i Svjetskog prvenstva u brdskom biciklizmu. Opširnija vijest nalazi se na uci.ch.

{loadposition inside}

IX. Biciklijada Malinska

Sportska jesenska Biciklijada Malinska na rasporedu je 17. prosinca. 40 kilometara šumskih puteva i makadama. Ovog puta, dobrodjelna akcija biciklijade namijenjena je malom Gabrijelu. Za više informacija kliknite ovdje.

Božićna vožnja III

Tradicionalno, već treću godinu zaredom, organizira se Božićna vožnja s brdskim biciklima, i to 23. prosinca. Gdje? Šuma Grmošćica u Zagrebu. Više o događaju pročitajte na facebooku

XC prvenstvo Istarske županije

Da vas još jednom podsjetimo! Ovog vikenda, 10. prosinca, u organizaciji BK Mtb Istra Pazin, održat će se prvenstvo u cross countryju Istarske županije. Pročitajte i pridružite nam se. 

Naslovna fotografija Bk Mtb Istra Pazin

Nacionalno prvenstvo u ciklokrosu

Za naslove prvaka borit će se 14. siječnja 2018. Domaćin je BK AXA iz Pule, lokacija natjecanja je turističko naselje Verudela. Više informacija na hbs.hr

Licenciranje za 2018.

Registracija licenci i obrasci za upis dostupni su na stranici hrvatskog biciklističkog saveza. Klik.

Prati nas