2. ožujka 2017

Ovaj weekend kreće 4 potoka u organizaciji BK Ciklusa, na redu je uspon na smjeru Mikulići – Risnjak – Grafičar. Kod Bakra ako kiša ne padne ide se u istraživanje starih napuštenih objekata, BK Timun proslavili su ročka…

Istraživanje starih i napuštenih objekata na MTB

Bacite se u istraživanje starih napuštenih objekata! Staze vode kroz šume, po liticama iznad mora i nisu toliko zahtjevne. Ukoliko vrijeme bude kišno, odgađa se za weekend iza. Više na FB stranici eventa.

MTB Pinquentum Classic

BK Buzet organizira 5.3.2017. trku kroz stari grad Buzet. Vozi se po kiši, ipak je to MTB. Više na  FB stranici eventa 

Tradicionalna četvero – Ciklusna uphill biciklijada „4 potoka“

Već ovaj weekend kreće prvo gaženje potoka po Medvednici. Najzanimljivi će sigurno biti Pustodol, no vremena se zbrajaju na svim usponima. Od Mikulića, Pustodola, Markuševačkog makadama do Gorščice. 
Link na FB  www.bk-ciklus.hr

{loadposition inside}

Besplatna Biciklopopravljaonica Vela Luka

U sklopu Vela luka outdoors festivala BK Timun, Ciklomont i TZ Vela Luka organiziraju besplatnu bicikloporavljaonicu u subotu 04.03.2017. Više na FB stranici Biciklistički klub Timun (BK Timun)

Seminar o pustolovnom turizmu i mogućnost zaposlenja

Seminar je potpuno besplatan, a održati će se u petak 10.03., u prostorima KIC Gospić, Budačka 12, 18h-21h. Glavna tema seminara biti će mogućnosti zaposlenja u VMD timu u sezoni 2017, na poslovima vođenja pješačkih i biciklističkih tura. Više na FB stranici VMD Adventure Travel Croatia

BK Timun slavi 6. rođendan

Prije koji dan BK Timun je proslavio 6 godina. Kažu da još malo pa kreću u školu. Nek im je sretan! 🙂
Pogledajte tortu na Biciklistički klub Timun (BK Timun)

Imate vijest, a još je i brza? Javite nam. 


{loadposition inside}

Prati nas