7. ožujka 2017

Ovaj weekend kreće prijave za 3 strane Kopa, ide 2. runda 4 potoka u organizaciji BK Ciklusa po Pustodolu, u četvrtak se ide noćno na Sljeme i kritično se vozite (i na MTB) kao masa po ZG ulicama i…

Otvorene prijave na 3 strane Kopaonika

4. izdanje MTB maratona “3 strane Kopaonika” su službeno otvorene od jučer. Termin utrke je 30.7. Više na linku i na webu utrke. 

Ciklusna trening utrka „4 potoka“ – 2.runda Pustodol

U nedjelju se ide na uspon do Sljemena i to preko Pustodola, očekuje se žestoka utrka preko Brestovca, staza je iznenađenje čak i za same organizatore. Više na linku i više na  www.bk-ciklus.hr

Noćna vožnja četvrtkom #15

Za ZG ekipu, ide se na noćnu vožnju. Od Črnomerca 9tkom do Grafičara. Nakon pauze i eventualne klope kreće se na spust do Risnjaka pa po 9tki do kraja staze. Više na linku.

{loadposition inside}

Nova staza na Lošinju

Za nadolazeći Downhill Lošinj se priprema nova staza. Po slikama izgleda zahtjevno i kamenito; sigurni smo da će staza biti atraktivna za gledanje! Više na linku.

Prijave i raspis za Enduro Grozni Grožnjan

Otvorene su prijave za prvu utrku SloEnduro i EndCro kupa; prijavite se i osigurajte svoj startni broj! Više na linku.

Zagrebačka Break Free kritična masa

Vožnja po ulicama grada Zagreba u znaku prosvjeda protiv fosilnih goriva i globalnog zatopljena. Dođite na MTB-u i podržite pokret! Više na linku.

Istraživanje starih i napuštenih objekata na MTB

Zbog kiše je pomaknuto za ovaj weekend istraživanje starih napuštenih objekata! Staze vode kroz šume, po liticama iznad mora i nisu toliko zahtjevne. Više na linku.

Imate vijest, a još je i brza? Javite nam. 


{loadposition inside}

Prati nas