31. svibnja 2017

Park usred pohorskih šuma, iako bez novih staza, ali s novim biciklima. Za nadobudne spustaše tu su i 24-inčni, sve po prošlogodišnjim cijenama.

Bike park Rogla (poznat i pod imenom Funpark) je mali park, barem po visinskoj razlici četverosjedežnice Planja, koja iznosi dobrih 150 metara, i poprilično je panoramska (čitaj: spora). Ali zato sedam staza jako dobro iskorištava teren, tako da je park vrijedan posjete, posebno za ne toliko divlje, iako i brzi i žestoki mogu pronaći nešto za sebe. Preporučujemo posjet za vrijeme ljetnih vrućina, kad je u pohorskim šumama ugodno svježe.

Radno vrijeme u 2017

Park otvaraju ove subote, 3. lipnja. Do kraja sezone radit će svakog produženog vikenda, od petka do nedjeljeod 9 do 17.30 sati.

Cijene ulaznica

Iste kao prošle godine:
Jedna vožnja – 3 €
2-satna karta – 9 €
4-satna karta – 12 €
Cijelodnevna karta – 15 €
5-dnevna karta – 60 €
Sezonska karta – 150 €

Cjenik

Najam opreme

Obnovljena ponuda. U Outdoor centru uz gornju stanicu sjedežnice Planja, na iznajmljivanje čeka 24 bicikala marke Scott i Bergamont. Uz to su na raspolaganju i dječji, 24-inčni full suspension bicikli. Dnevni najam bicikla za park iznosi 27 eura, dok je paket s cijelodnevnom kartom 49 eura.

U ponudi su i tečajevi te vođenje po parku.

Događanja

Ove godine na Rogli neće biti SloEndura 4Fun, ali planiraju (spustaško) natjecanje za djecu, čak i jedno za e-bajkere i testiranje bicikala Scott i Bergamont. Datume će objaviti!

www.rogla.eu
www.facebook.com/funparkrogla

Fotografije Andy Lloyd za slovenia.info

Prati nas