Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
19. rujna 2017

Cape Epic se vraća na stare staze slave. Na jugu Afrike pedale će se vrtiti između 18. i 25. ožujka sljedeće godine.

Nakon što je nekoliko godina bio više naklonjen natjecateljima u cross countryju, Cape Epic se vraća formatu koji najviše odgovara maratoncima. Format, koji mu je donio slavu i podigao ga na sam vrh svjetskih brdskobiciklističkih etapnih utrka. Između 18. i 25. ožujka 2018!

15. izdanje neukroćene utrke

Četiri etape dužine preko 100 kilometara, vožnja na vrijeme na početku i na sredini utrke, te zahtjevna etapa i ne samo kruzanje za zadnji dan. To je Cape Epic od prije desetljeća, kad smo s otvorenim ustima pratili epske borbe najboljih maratonskih parova na svijetu.

{loadposition inside}

Zahtjevanprirodni teren miješa se s umjetno napravljenim singlicama i duuugim usponima. Sve što srce izdržljivih brdskih biciklista poželi. Napor, veselje, prah, suze, kamenje, oduševljenje, sitni pijesak, znoj, riječni prijelazi … to su stvari i osjećaji koje donosi ta neukroćena utrka po bespućima Južne Afrike.

Ukupna dužina 15. Epica iznosi 658 kilometara, s uključenih 13530 visinskih metara uspona. Podatke o tome, da li će i Hrvatska sudjelovati u utrci sljedeće godine, za sada nemamo.

To je Cape Epic 2018


Video dočarava svijet utrke, njenu zahtjevnost, surovost i ljepotu, i na kraju priznanje, kada konačno nakon osam teških etapa, punih mučenja, ali i zadovoljsta, stignete u cilj.

Ostale informacije možete pronaći na cape-epic.com

Foto, službena facebook stranica Absa Cape Epic

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas