Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
11. rujna 2017

Leo i Jonas na engleskim “trailovima”, kojih je u šumama u Surreyu na jugoistoku Engleske bezbroj. Otkriveni planovi za Hrvatsku!
Leo i Jonas svojim dokumentarcem probili su se do Velike Britanije. Od trajekta nisu morali ići daleko, već u Surreyu južno od Londona je obilje “igrališta” za bicikle – za BMX, MTB i  24-inčere, koje Englezi očito jako vole.

Leo je ovog puta sve rekao s fotografijama i opisima ispod njih … i naravno u Jonasovom videu. Između ostalog naučio je i razliku između “dirtova”, kakve poznajemo, i “trailova” na otoku.

Otkrili su Leatherhead trails Jimmyja Pratta, koji ih je odveo i na Sheet trails, zatim na Brockham TrailsWisleyEpsom … Sve je jako blizu.

Više na psbmx.com

Epizoda 20, Hrvatska

Pažnja, dečki su već najavili svoje skitanje po Hrvatskoj i Sloveniji, gdje će nastati zadnje dvije epizode, devetnaesta i dvadeseta.

U Hrvatskoj će gostovati između 28. rujna i 1. listopada, čeka ih posjet novim dirtovima u Rakitju, parku Gold dirt Zlatar, dok će se u Varaždinu na mini rampi družiti s Marinom Rantešom, a na kraju će biti kod Lea u skateparku u Umagu.

Otvoreni su i za nove ideje i prijedloge! Pozivaju vas i na vožnju na svim lokacijama, a fotografe na suradnju.

Događaj na Facebooku

Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas