12. ožujka 2017

Drugu rundu trening utrka 4 Potoka, od uspona po Medvednici u organizaciji BK Ciklus maznuo Milo Pilski. Vozilo se od Pustodola preko Brestovca do Sedla kod odvojka za Crveni Križ. 

Najteža runda Pustodol

U organizaciji BK Ciklus iz Zagreba u serijalu trening utrka maštovitog naziva 4 Potoka, uz zubato sunce, par celzijevaca i malo vjetra, vozila se druga runda uspona. Prošli tjedan vozilo se po Kustošijanskom makadamu, a danas je bio na redu uspon od Pustodola. Ne previše popularan brdsko biciklistički smjer zbog težine i prije starta označio je ovu utrku od Pustodola kao najzanimljiviju u ovom serijalu.

Milo Pilski najbrži danas, prelazi preko ostataka sljemenske žičare

Milo najbrži

Staza je bila u dužini od 8250 metara s visinskom od 719 m. Kretalo se od Pustodola preko Brestovca pa do Sedla kod odvojka za Crveni Križ. Tu su malo prije izlaska na cestu, uvijek dobro raspoloženi organizatori dočekivali natjecatelje.


Neke je uspone danas trebalo gurat

Od 40-tak natjecatelja danas je najbrži bio Milo Pilski (BK Ciklus) s vremenom od 41:50, drugi je došao pobjednik prošle runde Tomislav Katalenić (KKJ iz Jaske) 42:20 i treće mjesto opet je uzeo Matej Posavec 44:25. U ukupnom poretku vodi Tomislav Katalenić koji je sakupio najviše bodova po našoj (neslužbenoj) računici. Kod žena prva je došla Jasmina Šarotar 1:00:00. Službeni rezultati su na linku.

3. runda ide iduću nedjelju kada se vozi Markuševački makadam do Hunjke.


Nema guranja – Jasmina pokazuje dečkima kako se to radi – na biciklu

Više fotki na Facebook MTB.hr

Prati nas