26. veljače 2019

Jedna gazna površina i četiri različite smjese, svaka ima posebnu svrhu za još bolje vozne karakteristike gume

Talijanski proizvođač guma i kotača za bicikle nastavlja razvijati svoje proizvode. Iako grafen već dulje vrijeme koriste u proizvodnji guma, sada je vrijeme za nadogradnju novom tehnologijom 4C. To izvode, naravno, uz pomoć grafena druge generacije (Grafen 2.0).

Tehnologija 4C

Tehnologija nanošenja smjese Vittoria 4C podrazumijeva zasebnu osnovnu i zasebnu površinsku smjesu, kako u središtu tako i sa strane gaznoga sloja. Ovakav pristup omogućuje zasebno precizno podešavanje fleksibilnosti baze gaznoga sloja i površine gaznoga sloja, kako bi se postigla ispravna tvrdoća Grafena 2.0 točno tamo gdje je potrebna za maksimalne karakteristike vožnje, uspona, kotrljanja i kočenja.

 

Osim toga, poboljšana je izdržljivost i zaštita od bušenja, jer je robusna podloga otporna na udarce i pruža bolju zaštitu od dubljeg oštećenja gaznoga sloja.

 

Svaki od četiri sloja sastoji se od različitih vrsta prirodne i sintetičke gume, pomiješanih u mješavini koja najbolje funkcionira za predviđenu uporabu. To omogućuje beskrajno podešavanje svakog sloja gume u skladu s potrebama.

 

Dodatne informacije potražite na adresi vittoria.com te kod distributera u Hrvatskoj, Keindl sport, na adresi keindl-sport.hr.

Prati nas