4. travnja 2017

U Sramu su sve uložili u 1x sistem, zato u tom smjeru i nastavljaju. Na lijevoj strani umjesto ručice mjenjača, od sada ručica za podesivu sic štangu.

Kod “novog” RockShox Reverb-aručica za podizanje i spuštanje sica od sada će se nalaziti na lijevoj strani. Tamo gdje smo navikli da je ručica prednjeg mjenjača. Od kada je SRAM uveo priču 1x sistem, na lijevoj strani zjapila je praznina. Zato tamo sada dolazi ručica podesive sic štange Reverb.

Nova igračka imenuje se Reverb 1x Remote. Novosti su dvije i obe su povezane s ručicom. Prva je, da je ručica dizajnirana isto kao kod mjenjača i može se namjestiti tamo gdje se svojevremeno nalazila ručica prednjeg mjenjača. Pritisak na ručice na taj će način biti jednostavniji, a spuštanje sjedala vjerojatno bude češće.

Druga je  tehnologija, koja se naziva  BleedingEdge™. U SRAMu garantiraju, da će i odzračivanjenje biti vrlo jednostavno.

Novu ručicu možete kupiti i posebno i kompatibilna  je s dosadašnjim modelima RS Reverb s oznakama B1 i A2 i s modelima Reverb Sealth. Sama ručica je 20 grama teža od prethodne. Težina iznosi 69 grama.

Cijena:
Reverb Stealth 1x Remote 445 eur
Nadogradnja postojećeg Reverba Stealth (ručica, kabel i nastavak za pričvršćivanje) 105 eur

sram.com

Foto SRAM

Prati nas