Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
26. prosinca 2019

Još jedan svestrani bicikl legendarnog kanadskog proizvođača dolazi u varijanti s aluminijskim okvirom i solidnim komponentama Shimano, FSA i Hayes…

Kona Rove sinonim je za svestrani bicikl. Geometrija okvira i dropbar upravljač pogodni su za vožnju cestama i ulicama. Široke gume i disk kočnice zovu na vožnju po makadamu i ostalim zemljanim putevima, što u posljednje vrijeme prepoznajemo pod zajedničkim nazivnikom gravel.

Primjena ovog modela može biti vrlo raznolika: Commuting, bikepacking, gravel, ciklokros…. Može vikendom, a može i radnim danima.

Na obruče su montirane gume klasičnog promjera od 700 milimetara, no 37 milimetara debljine trebalo bi biti dovoljno za prigušivanje neravnina na makadamu. Profil tvornički montiranih guma WTB vrlo je sitan u sredini i čini se da se može dobro nositi s asfaltiranim površinama, do su ripne na rubu krupnije i predviđene za zavoje na zemljanoj podlozi. Modernu koncepciju ovog bicikla naglašavaju i mehaničke disk kočnice, a dropbar upravljač i prijenos snage 2×8 naglašavaju njegove klasične elemente.

Kona Rove AL: Ukratko

Okvir: Kona 6061 Aluminum Butted

Kotači: WTB SX19

Vilica: Kona Project Two Aluminum Disc

Pogon: FSA Tempo Adventure

Mjenjači: Shimano Claris 8spd

Držač Upravljača/Upravljač: Kona Road bar and stem, Kona Cork Tape

Kočnice: Hayes CX Comp

Gume: WTB Riddler Comp 700x37c

Sjedalo: Kona Road

Cijena: 4959,20 kn

Info: ciklo-centar.hr

Foto: mtb.hr 

Pročitaj i:
Prvi pogled: Kona Rove ST 2020

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas