Bulls E-Stream EVO 3 27,5+ 2020
30. lipnja 2020

Kombinacija njemačkog bajka i njemačkog motora ne može promašiti. Bullsova linija E-Stream opremljena je motorima Brose koji dolaze s nekoliko komparativnih prednosti…

Bullsov model E-Stream EVO 3 27,5+ aluminijski je hard-tail e-bicikl predviđen za različite vrste terena i situacija – od kraćih izleta na lokalnu stazu, do cjelodnevnih MTB tura na duljim dionicama. Potonja aktivnost ne predstavlja problem jer najskuplja inačica modela dolazi s baterijom kapaciteta 750 watt sati koja u kombinaciji s učinkovitim i laganim motorom Brose može davati energiju praktički cijeli dan.

E-superiornost

Dok je spomenuta baterija trenutno najsnažnija koju možete nabaviti na našem tržištu, nova generacija motora Brose za 15 je posto manja u odnosu na prethodnu generaciju. Njegovo kućište od magnezija i unutarnji zupčanici od aluminija smanjuju ukupnu težinu pogonske jedinice. Ovaj motor daje veću snagu u odnosu na najveći dio trenutne ponude. Jači modeli naime daju čak do 410 posto asistencije, uz 90 Njutn metara obrtnog momenta.

Mehanička strana ovog modela više je nego solidna. Pouzdani Shimano SLX 1×12 za mijenjanje brzina, kočnice Magura MT4, vilica Rock Shox Recon koja doduše nije najlakša (što i nije toliko važno kada je riječ o e-bajku), ali sjajno radi…

Posebno je zanimljiva upravljačka jedinica koja se razlikuje u odnosu na one ostalih proizvođača koje smo do sada iskušali. Naime zaslon je integriran s tipkama „gore“ i „dolje“, zbog čega je ova upravljačka jedinica vrlo kompaktna, ali i dalje je intuitivna, pregledna i ergonomski dotjerana.

Cijene:

Bulls E-Stream EVO 3 27,5+ (500 Wh): 29.999 kn (ciklo-centar.hr)
Bulls E-Stream EVO 3 27,5+ (750 Wh): 31.499 kn (ciklo-centar.hr)

Pročitaj i:
Tehnologija 2020.: Motori Brose i e-bajkovi Bulls

Foto: MTB.hr

Prati nas