Wilier Urta
“On-off
“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
24. travnja 2021

Ovaj 29-inčni trkaći bolid spoj je sofisticiranog talijanskog dizajna, promišljeno dizajnirane geometrije i vrhunskih komponenti…


Urta SLR predstavlja vrhunac razvoja brdskih bicikala marke Wilier Triestina. Dizajnerski i tehnički savršen bicikl namijenjen je zahtjevnim biciklistima u disciplinama cross country i maraton. Kraći prednji trokut i kut upravljačke cijevi od 69 stupnjeva čine ga kompaktnim, brzim i uravnoteženim, što se očituje prilikom vožnje strmim usponima i tehničkim spustovima. Urta SLR je dizajniran je za iznimno prianjanje i progresivan odziv uz vrlo dobar omjer krutosti i težine.

Wilier Urta SLR: Ukratko

Okvir izrađen od karbonskih vlakana HUS-MOD (isto se koristi u modelima cesta 0 SLR i Filante SLR) ima stražnji kraj sa 100 milimetara hoda. Dostupne su četiri veličine: S, M, L i XL. Cijevi duž lanca mjere 432 milimetra, kut cijevi upravljača je 69, a efektivni kut cijevi sjedala je 74 stupnja. Doseg (reach) je između 400 (S) i 480 milimetara (XL).

Video: Urta SLR

Širok raspon izvedenica opreme

Dostupne su čak 22 varijante opreme. Najpovoljniji model nudi komponente Shimano XT, vilicu Fox 32 SC Factory Kashima i kotače Michel 966. Kod najskupljeg modela, na okvir su pričvršćene komponente Sram Eagle XX1 AXS, obruči Miche K1 Carbon, kočnice Shimano XTR BR-M900, vilica Fox 32 SC Factory Kashima i stražnji amortizer Fox Float. Posebnost skupljih modela je i integrirani karbonski upravljač Urta.

SLR fotoaparat Urta dostupan je i kao okvir. Sve derivate opreme pogledaj ovdje.

Cijene? Za okvir sa stražnjim amortizerom Fox Float DPS Factory Kashima morati ćeš se oprostiti od 3600 eura, a za okvir s amortizerom RockShox SiDLuxe Ultimate odletjeti će ti 3200 eura. Najpovoljnija verzija cijelog bicikla koštat će 5400, a najskuplja oko 10.000 eura.

Dodatne informacije potraži na wilier.com.

Fotografije proizvođač

Pročitaj i
Predstavljamo: Cannondale Scalpel Carbon SE LTD s novom vilicom Lefty

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas