Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
27. srpnja 2019

Talijanski proizvođač Ellite ovih je dana predstavio sasvim novi kućni trenažer, predviđen i za MTB trening

Novi kućni trenažer Elite Suito kompatibilan je s brojnim vrstama bicikala, uključujući i brdske, sa stražnjim glavčinama 130×135 x 5mm sa zatvaračem, ali i thru-axle stražnjim glavčinama, uključujući Boost 148×12 mm.  

 

Trenažer je trenutačno spreman za uporabu, a na njemu dolazi instalirana kazeta Shimano 105 s 11 brzina (11-28). Njegovo je kućište kompaktno, a uporaba je jednostavna. Konstrukcija osigurava kompatibilnost s različitim modelima bicikala, može simulirati nagibe do 15 posto i povezati se bilo s kojim softverom za trening u zatvorenom prostoru i aplikacijama dostupni na tržištu.

 

Jednostavno ga je pohraniti i transportirati zahvaljujući malim gabaritima i kompaktnoj strukturi, a za kućnu oporabu važna je i njegova niska razina buke.

Suito je stabilan čak i tijekom najintenzivnijeg treninga te radi bez poskakivanja. Njegov strukturno poboljšan remen, šira baza i noge koje se mogu podešavati po visini (za pronalaženje ravnoteže na svakoj površini) doprinose stabilnosti ovog kućnog trenažera

Shimano, SRAM …

Kompaktan i svestran oblik kućnih trenažera osigurava veliku kompatibilnost s većinom modela bicikala na tržištu. Osim njegove montirane kazete Shimano 105 s 11 brzina, kompatibilan je s kazetama od 9 i 10 brzina, svih proizvođača koji rabe standard Shimano, uključujući i SRAM.

 

Elektronički upravljana magnetska jedinica za otpor Suita pokriva široki raspon snage s točnošću od ± 2,5%. Moguće je aktivirati i funkciju Power Metar Link (PML) koja koristi ergometar koji već postoji na vašem biciklu. Ako je PML aktiviran, kućni trenažer će uskladiti otpor prema razini snage koju mjeri ergometar. Možete omogućiti ili onemogućiti PML putem softvera Elite My E-Training

Uključena pretplata na Zwift

 

Suitom se može upravljati preko Eliteovog softvera My E-Training i Zwifta, ali i preko svih ostalih platformi za biciklizam u zatvorenom prostoru kao TrainerRoad, Kinomap, Rouvy, The Sufferfest, Bikevo i drugih.

 

U paketu s novim trenažerom dolazi 12-mjesečna besplatna pretplata na My E-Training softver i 1-mjesečna besplatna pretplata na aplikaciju Zwift.

 

Video: Elite Suito.

 

Info: readysetgo.elite-it.com

Trenažer Elite Suito uskoro će biti dostupan u ponudi Keindl sporta: https://keindl-sport.hr/

Foto proizvođač

Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas