Thomson The Hooch
1. svibnja 2021

Tvrtka Thomson se još od 1996. brine da tvoj bajk izgleda ljepše od susjedovog. Sada su predstavili novi kruti okvir od titana. Kako bi susjed bio još ljubomorniji…

Ako pripadaš staroj školitada si sigurno na nekom od bajkova imao montiran upravljač, držač upravljača ili sjedala, možda čak i ležaj vilice Thomson. Ova je marka nekoć bila poznata kao proizvođač izvrsnih aluminijskih komponenata. Ubrzo su u svoju ponudu dodali proizvode od titana, nakon čega su slijedili karbonski upravljači. U međuvremenu su stvorili i prvi titanski okvir za brdski bicikl, nazvan Elite Titanium 275. Sada je vrijeme za evoluciju. Novi proizvod odaziva se na ime The Hooch.

Thomson Hooch: Ukratko

Okvir je prilagođen obručima  od 27,5 inča. Dostupne su tri veličine (S, M i L), cijevi duž lanca mjere udobnih 430 milimetara, kut cijevi upravljača je 66,5 stupnjeva, a efektivni kut cijevi sjedala 73,5 stupnjeva. Doseg (reach) je između 404 i 455 milimetara. Na stražnjem strane ima mjesta za osovinu u standardu Boost (12×148 milimetara) i za gume širine 2,4 inča. Bužiri su skriveni unutar cijevi okvira. Za izradu okvira korištena je smjesa titana 3al 2.5v.

Cijena? 3295 američkih dolara. Okvir nije čista američka ekskluziva, jer nije zavaren u sjedištu tvrtke u Chattahooceeju u američkoj državi Georgia, već je ručno izrađen na Tajvanu, gdje također izrađuju titanske upravljače i nosače sjedala. U osnovnu cijena su uključeni aluminijski upravljač i nosač sjedala te teleskopski nosač sjedala. U Thomsonu nude i opciju nadogradnje, ovisno o željama kupca.

Thomson na mreži: bikethomson.com.

Fotografije proizvođač

Pročitaj i
Predstavljamo: Litespeed Pinhoti III 2021

Prati nas