3. veljače 2024

Nova generacija gripova 7OX donosi novi razinu performansi performansu za downhill i gravity vožnju. Gripovi su sada bolje prilagođeni za najzahvatnije terene i najbrže spustove…

Novi SQlab 7OX 2.0 Pro grip obećava odlično prianjanje dlana na upravljaču svim uvjetima. Redizajnirana tekstura na prednjoj i donjoj strani gripa osigurava čvrsti hvat i optimalnu poziciju ruke, bez obzira na agresivnost vožnje.

Ergonomija je ključna za udobnost i kontrolu. Nova “inteligentan” prihvat s unutarnje strane gripa omogućava bolji osjećaj na upravljaču i poboljšava upravljanje biciklom. Vanjska strana je dodatno pojačana mekanim materijalom kako bi ruke ostale sigurne i udobne čak i na najgrubljim terenima.

Kraj gripa je podignut kako bi prigušio udarce i zaštitio šaku na najgrubljim terenima. Udubljenje za kažiprst omogućava precizniji hvat i dodatnu potporu. Teksturirana zona Ergobar osigurava čvrst hvat u svakoj situaciji, a nova dijamantasta struktura pruža dodatnu kontrolu bez obzira na vremenske prilike.

Grip je dostupan u tri veličine, uključujući i novu veličinu L za bicikliste s većim rukama. Interna testiranja su pokazala da 7OX 2.0 Pro grip može smanjiti “Arm pump” efet, čest problem kod downhill vožnji.

Više informacija: www.sq-lab.com

Video: Kako odrediti veličinu gripa

Pročitaj i
SQlab Innerbarends 2.0 za aero poziciju i udobnost na MTB-u

Foto: SQlab

Prati nas