Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
24. listopada 2019

Giant ulazi u svijet prednjeg ovjesa. Pripremaju nove vilice za XC i trail. Biti će dostupne u 2020. godini i to na određenim modelima bicikala…

Tajvanski gigant ulazi u svijet prednjeg ovjesa. Vilice će biti dostupne na određenim modelima bicikala sljedeće godine. Crest 34 dizajniran je za cross i trail bicikle i, kako brojka sugerira, ima 34 mm široke potopne cijevi, zračni ovjes i hod od 100 ili 120 mm.

Ukratko

Širok raspon prilagodljivosti amortizera namijenjen je za zaista širokom rasponu vozača i nudi postavke za gotovo svaki ukus. Precizna obrada cijevi smanjuje trenje čak i pri jačim silama i povećanom kretanju. Tu je i lagana, samonivelirajuća zračna opruga i mogućnost korištenja distancera ovisno o stilu i težini biciklista.

Donji dio vilice izrađen je Thixmolding tehnologijom zajedno s njenom krunom. Ovo je termički kontroliran postupak lijevanja s nadzorom temperature koji se koristi za proizvodnju moćnih komponenata. Ti su dijelovi lakši od sličnih komponenti koje su oblikovane na tradicionalan način. Pomoću ove tehnologije Giant je održao odličan omjer krutosti i težine.

Giant Crest video: Budi gospodar svog flowa

Foto proizvođač

Keindl sport HR 2023
Bike park Sljeme Human Fish Gravel SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas