“Ciklocentar” Bike park Tršće Human Fish Gravel SloEnduro
25. studenoga 2019

Osim što će poslužiti kao praktičan ciklo kompjutor za sve vrste vožnji, novi Garmin vivoactive podržava cjelodnevno (i cjelonoćno) praćenje tvog zdravstvenog stanja

Iz Garmina su nam javili kako na tržište dolaze novi pametni ručni satovi vivoactive 4 i 4S GPS. Nude široku paletu funkcija za cjelodnevno praćenje zdravstvenog stanja, uključujući napredno praćenje sna s funkcijom PulsOx, praćenje respiratornih funkcija, monitoring tjelesne energije Body Battery, alarm za nepravilni rad srca, praćenje menstrualnog ciklusa, praćenje stresa s uputama za relaksaciju, praćenje hidratacije tijela i drugo.

 

Modeli vivoactive 4 dostupni su u dvije veličine (40mm i 45 mm), s opcijama boja i metalnih dijelova, a ekran mu je uvijek uključen. Ugrađena punjiva baterija traje do 8 dana kada se koristi kao pametni sat. Ovaj sat osmišljen je i opremljen za aktivan stil života

 

Vivoactive 4 (45 mm) ima bateriju koja podržava do osam dana rada u načinu pametnog sata te do šest sati s uključenim GPS-om i slušanjem glazbe. Baterija u modelu Vivoactive 4S (40 mm) podržava do sedam dana rada u načinu pametnog sata te do pet sati s uključenim GPS-om i slušanjem glazbe.

 

Ura promptno obavještava o dolaznim pozivima, tekstualnim porukama i porukama s društvenih mreža ili kalendara te podsjetnika.  Vivoactive 4 satovi također uključuju Garmin pay – funkciju beskontaktnog plaćanja pa korisnici mogu ostaviti gotovinu i kartice kod kuće. Garmin Pay može se koristiti na svim bitnijim naplatnim sustavima u svijetu uključujući i Hrvatsku gdje radi pomoću MasterCard i Revolute sustava. Za plaćanje nije potrebna kartica, niti telefon ili novčanik. Personalizacija je zabavna uz tisuće besplatnih izgleda ekrana, aplikacija i widgeta iz Garmin Connect IQ store aplikacije. Korisnici mogu postaviti i svoje vlastite fotografije kao pozadinu zaslona.

Garmin vivoactive 4 i 4S GPS – odabrane značajke:

vívoactive 4 (45 mm)

Dimenzije kućišta: 45.1 x 45.1 x 12.8 mm odgovara zapešćima opsega 135-200 mm
Promjer zaslona: 33 mm (1,3″)
Rezolucija zaslona: 260 x 260 piksela
Trajanje baterije: Način rada pametnog sata: do 8 d., GPS način rada s reprodukcijom glazbe: do 6 h
Biciklističke funkcije: Alarm na vrijeme/udaljenost, kompatibilan s radarom i pametnim svjetlima Varia, Kadenca
Cijena (na Garmin web shopu): 329,99 eur
Info: buy.garmin.com

 

vívoactive 4s (40 mm)

Dimenzije kućišta:
40 x 40 x 12.7 mm odgovara zapešćima opsega 110-175 mm
Promjer zaslona: 27,9 mm (1,1″)
Rezolucija zaslona: 218 x 218 piksela
Trajanje baterije: Način rada pametnog sata: do 7 d., GPS način rada s reprodukcijom glazbe: do 5 h
Biciklističke funkcije: Alarm na vrijeme/udaljenost, kompatibilan s radarom i pametnim svjetlima Varia, Kadenca
Cijena (na Garmin web shopu): 299,99 eur
Info: buy.garmin.com

 

Foto: Proizvođač

“On-off
Bike park Tršće “Ciklocentar” Human Fish Gravel SloEnduro
Prati nas