4. siječnja 2022

Nova generacija pametnog sata Venu donosi funkcije koje Garmin do sada nije nudio i bolju integraciju s funkcijama pametnih telefona…

Venu 2 Plus nadovezuje se na prethodni Garminov model Venu 2, no s nekoliko funkcionalnih novosti. Tu je naime mogućnost slanja i preuzimanja telefonskih poziva na samome satu, kada je uparen s pametnim telefonom. Moguće je i putem pametnoga sata slati SMS poruke , postavljati pitanja  još ponešto, sve to sa zapešća. Mobitel čitavo to vrijeme može ostati u džepu ili u ruksaku te su ruke slobodnije za druge stvari.

Na uri se ističe jarki AMOLED zaslon u boji koji daje dobru čitljivost te reagira na dodir. Model Plus dobio je i treću tipku smještenu  na desnoj strani kućišta koji osim dodijeljene funkcije služi i za pozivanje glasovnih funkcija, kada je pritisnuta nekoliko sekundi.

Funkcija glasovnog pomoćnika može pokrenuti virtualnog asistenta na pametnom telefonu: Google Assistant ili Samsung Bixby. Korisnici telefona iPhone mogu podesiti Siri kao opciju za glasovnog pomoćnika.

Video: Garmin Venu 2 Plus  

Preporučena maloprodajna cijena: 449,99 eura.

Više informacija i kupovina: garmin.com/hr-HR/

Pročitaj i
Testirali smo: Garmin Pay
Testirali smo: Garmin vívoactive 4
Testirali smo: Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium

Foto: Proizvođač

Prati nas