16. siječnja 2022

Brojne vodeće MTB ekipe i u ovoj godini će službeno surađivati s Garminom te će se oslanjati na biciklistička računala iz serije Edge, ali i na trenažere Tacx, kako pri treninzima, tako i na utrkama…

Tvrtka Garmin najavila je program sponzoriranja u 2022. godini, koji uključuje petnaestak profesionalnih biciklističkih ekipa, ali i više stotina profesionalnih trkača, biciklista i triatlonaca. Ovaj program omogućava profesionalnim sportaši(ca)ma uporabu robusnih uređaja i rješenja iz ponude tvrtki Garmin i Tacx te im tako pomaže u ostvarivanju ciljeva i rezultata.

Foto: SCOTT-SRAM MTB Racing Team (c)
Foto: SCOTT-SRAM MTB Racing Team (c)

MTB ekipe koje Garmin i Tacx službeno sponzoriraju u 2022.

Canyon Cllctv – canyon.com/mtb-cllctv

CST PostNL Bafang MTB Racing Team mountainbikeracingteam.com

CUBE Action Team – cube.eu/actionteam

SCOTT-SRAM MTB Racing Team – scott-sram.com

Trek Factory Racing – racing.trekbikes.com

Program uključuje slijedeće uređaje i opremu Garmin i Tacx:

  • Ručne ure za trčanje Forerunner, kao što je Forerunner 945 LTE, koji prate trčanje ili vožnju, statistiku, te analiziraju podatke i nude detaljan uvid u performanse sportaša, povijest treninga, ciljeve i još mnogo toga.
  • Biciklistička računala Edge, uključujući Edge 530, Edge 830 i Edge 1030 Plus, pružaju podatke o performansama i metriku biciklisti(ca)ma, kao i GPS i navigacijsku podršku.
  • Moćan i intuitivan biciklistički trenažer Tacx NEO 2T Smart mjeri podatke s preciznošću većom od 99 posto te je poznat po jedinstvenim funkcijama uključujući osjećaj na cesti, dinamičku inerciju i simulaciju spusta, što pruža stvarniji osjećaj treninga.
  • Radar za stražnji pogled, Varia RTL515, koji tijekom vožnje upozorava na vozila koja se približavaju straga, dok stražnje svjetlo svijetli i treperi kako bi upozorilo vozače na bicikliste.
  • Pametna vaga Index S2 pruža sportašima ključnu biometriju treninga, uključujući tjelesnu težinu, BMI …
  • Premium bidoni Tacx i tanki, lagani nosači za bidone Ciro pomažu u održavanju hidratacije biciklista tijekom treninga i utrka.

Pročitaj više
#garmin

Naslovna fotografija: CST PostNL Bafang MTB Racing Team

Prati nas