10. studenoga 2020

Prati nas na Facebooku i uključi se u nagradni natječaj u kojem pobjednik ili pobjednica sobom odnosi moću prednju lampu Giant Recon HL 700!

Serija lampi i bljeskalica Giant Recon nudi različite izlazne snage svjetla, za različite potrebe. Od 100 lumena dostatnih za prilično moćnu stražnju ili prednju bljeskalicu, do 1800 lumena dostatnih za noćne vožnje.

Lampe i bljeskalice Giant Recon odlikuju se kvalitetnom disperzijom i fokusiranjem svjetla te kvalitetnom konstrukcijom. Primjerice moćnije lampe, one od 700 lumena naviše, imaju aluminijsko kućište, što pomaže pri bržem odvođenju topline.

HL / TL

Izlaznu snagu i namjenu lampe ili bljeskalice vrlo je lako dešifrirati već iz naziva modela. Dok primjerice Recon HL 1100 označava prednje svjetlo (HL = Head Light) snage 1100 lm, naziv Recon TL 200 (TL = Tail Light) označava stražnju bljeskalicu snage 200 km.

Recon Combo HL 500 & TL 100 pak znači da je riječ o kompletu koji uključuje prednju lampu od 500 lm i stražnju bljeskalicu od 100 lm.

Naš detaljan test lampi i bljeskalica Giant Recon možeš pročitati ako klikneš na poveznicu u dnu ovog teksta. Ne zaboravi: Pitanje u našem nagradnom natječaju odnositi će se upravo na detalj koji smo spomenuli u jednom od ova dva teksta!

Naš nagradni natječaj na Facebooku

U suradnji s tvrtkom On-off d.o.o. pripremamo nagradni natječaj na našem Facebook profilu, na kojem ćemo najvještijem i najsretnijem dobitniku / dobitnici dodijeliti jednu moćnu lampu Giant Recon HL 700 maloprodajne vrijednosti 499,99 kuna!

„Top Tip“ za profesionalce i one koji to žele biti: Iako su neki modeli lampi i bljeskalica Giant Recon već sada na popustu, uskoro kreće Black Friday akcija na web shopu on-off.hr – s novim popustima!

Aktualne popuste lampi i bljeskalica provjeri ovdje: https://on-off.hr/kategorija-proizvoda/black-friday-2020/black-friday-svjetla/

Facebook profil ON-OFF d.o.o.

Facebook profil MTB.HR

Pročitaj i
Testirali smo: Pametne lampe Giant Recon

Foto: MTB.HR

Prati nas