Bike park Sljeme OglasivaciHR Ride Murska Sobota SloEnduro
24. prosinca 2020

Pošto ruksak nije pravo rješenje za dulje vožnje, torbe za upravljač, sjedalo i okvir izbor su za sve bike packere, ali i druge koji uživaju u ekstra dugim vožnjama, od brdskih biciklista do cestovnjaka na brevetu…

Trend bikepackinga, ili višednevnih vožnji u udaljenim područjima, sa svom opremom, još jednom je donio naglasak na torbe za bicikl. Same po sebi, torbe za bicikl nisu neka novost, no danas je izbor veći no ikad, a nove tehnologije i dizajnerska rješenja donose poboljšanje značajke praktičnosti, volumena i vodonepopusnosti. Bikepacking može biti pravo uživanje uz odgovarajuću opremu.

Svaki ozbiljniji bike packer na svoj je bicikl već postavio po nekoliko torbi, što većih što manjih, te raspolaže sa značajnom „kvadraturom“ za pakiranje svojih stvari.

Tvrtka Giant nedavno je predstavila vlastitu liniju torbi za bicikle (za bikepacking, ali i sve ostale namjene) – Giant H2Pro.

Torbe za upravljač

Kada su u pitanju duža putovanja, za koja je potrebna veća zapremnina i jednostavna montaža, uz dobru stabilnost tijekom vožnje – torba za upravljač je najsigurnija opcija. Teže stvari spremite u torbu za volan.

Torba za volan Giant H2Pro dolazi u četiri verzije (oznake naznačuju njihov volumen): 12L, 9L, 5L i 1L.

Torbe za okvir

Zip zatvarač (vodootporan) na gornjem dijelu torbice savršen je za brzi pristup stvarima. Krema za sunčanje, mobitel, mini alat i energetska čokoladica na dohvat ruke. Jednostavna montaža na čičak.

Torba za okvir Giant H2Pro dolazi u tri verzije: 1L, 3L i 4L

Torbe za sjedalo

Montaža na sjedalo i držač sjedala bez alata. Savršena opcija za veće stvari koje Vam ne trebaju često. Složite odjeću i posteljinu, a zatim kompresirajte pomoću ventila za zrak kako bi sve bilo kompaktno.

Torba za sjedalo Giant H2Pro Dolazi u dvije verzije: 10L i 17L

Ruksak može, ali ne uvijek

Kvalitetan ruksak je dobar izbor kada su u pitanju kraće ili srednje dugačke vožnje, ali za duže ture dobro je izbjeći nošenje tereta na leđima. Koliko god kvalitetan ruksak imaš, uvijek će se leđa više znojiti, a nakon nekog vremena provedenog na biciklu osjetit ćeš svaki dodatan gram na tijelu.

Više informacija: on-off.hr

Foto: Giant

Parenzana gravel Race
Bike park Sljeme Ride Murska Sobota SloEnduro OglasivaciHR
Prati nas