10. svibnja 2019

Sportski sat koji te može pratiti 24 sata dnevno. Uz glazbu, mogućnost plaćanja bez kreditne kartice i gotovine te brojne druge zanimljive značajke

Sportaš(ic)a si i ovaj je sat skrojen baš za tebe. Kada je Garmin Forerunner 945 povezan s kompatibilnim smartphone uređajem, omogućuje sinkronizaciju s glazbenim uslugama. Također nudi najnaprednije fiziološke funkcije, uključujući ravnotežu opterećenja pri treningu i još mnogo toga. K tome, možeš uživati ​​u pogodnostima beskontaktnog plaćanja dostupnih za podržane bankovne kartice u sustavu Garmin Pay.

Tijekom treninga nikada se nećeš izgubiti jer će te navoditi mape u boji. Kamo god krenuli, ugrađene značajke za zaštitu i praćenje, kao što je otkrivanje nesreće (među odabranim aktivnostima), šalju vašu lokaciju u stvarnom vremenu kontaktima koje ste snimili za hitni poziv. Sve to radi putem kompatibilnog pametnog telefona.

Svojstva novog modela

GPS pametni sat s glazbom koja se sinkronizira kada je spojena na kompatibilan smartphone putem odabranih usluga streaminga. Možeš pohraniti do 1000 skladbi u memoriju sata, a zatim jednostavno povezati sat s Bluetooth slušalicama

Funkcije praćenja treninga uključuju VO2 max i status vježbanja s prilagodbom na temperaturu, stanje aklimatizacije prema nadmorskoj visini, opterećenje vježbanjem, vrijeme regeneracije te učinke aerobnog i anaerobnog treninga.

Garmin Pay – beskontaktno plaćanje (dostupno za podržane kartice banaka koje sudjeluju u programu) omogućuje vam plaćanje ručnim satom, tako da možeš novac i kartice jednostavno ostaviti kod kuće.

Tijekom aktivnosti voditi će te mapa u punoj boji, tako da se nikada nećeš izgubiti za vrijeme treninga.

Značajke sigurnosti i praćenja uključuju otkrivanje nezgode (među odabranim aktivnostima) koje vašu lokaciju šalju u stvarnom vremenu putem kompatibilnog smartphonea na odabrane kontakte za nuždu.

Trajanje baterije je do dva tjedna u načinu rada SmartWatch, 10 sati u GPS načinu s glazbom ili do 60 sati u načinu rada UltraTrac. Forerunner 945 teži 50 grama, sat ima promjer od 47 milimetara i otporan je na vodu do 5 atmosfera.

Preporučene maloprodajne cijene:

Forerunner 945 Black: 4.650,00 kn

Forerunner 945 Tri bundle* Blue: 5.800,00 kn.

 

*U Tri bundle paketu uz GPS sat Forerunner 945 dolaze komplet dodatnih remena (crni), HRM-Tri™ senzor, HRM-Swim™ senzor i komplet za brzo skidanje s bicikla

Ostale informacije potraži na buy.garmin.com/hr

Prati nas