3. ožujka 2020

Ideja za kratki clip nastajala je više od godinu dana i konačno je realizirana u svega tri sata snimanja

Prošli jedan smo u našoj rubrici Video 1/4ak premijerno objavili novi video clip u režiji i produkciji Nikole Klačinskog te Ivanom Bašićem u glavnoj (i jedinoj) ulozi, no ipak ostali smo dužni podijeliti s našim čitateljima priču o tome kako je i kada nastao video.

 

„Prvobitna vizija za ovaj film je nastala još 2018., kada smo i odradili dio sa studijskim snimanjem“, kazao nam je Nikola.

 

 Nikola u doba kada je lovio vrhunsku formu, foto: Lorena Gellini, 2011.

 

„No nažalost zaredale su se neke stvari u životu kao i veliki projekti, i sva ta priča je stala.. I evo prošli tjedan smo pričali kako bi bilo dobro nešto kratko odraditi na jednoj novoj stazi koja je dijelom gotova, doslovno se dogovorili u 10 minuta i odradili tri sata snimanja“, dodaje.

 

Kako je protekla suradnja s hrvatskim prvakom u MTB downhilu i enduru Ivanom Bašićem?

 

„Suradnja S Bashom je prošla super, što od same vožnje i prenošenja znanja pa do dijela s snimanjem, jer znam koliko on može i kaj sve može, tako da smo se vrlo lako razumjeli i odrađivali snimanja. I gušt mi je snimat nekoga tko može ispuniti ono što sam si u glavi zamislio“, kaže Nikola, i sam bivši nacionalni prvak u MTB spustu.

Nikola s prijateljicom Salmom (desno), foto: privatna arhiva, FB

 

Nikola planira izlet do Lošinja za vrijeme Svjetskog kupa u MTB spustu, početkom svibnja, pa možemo očekivati još vrhunskih video materijala…

Video: BƎ S!CK

Prati nas